Το Καλάθι σας είναι άδειο.
Ο Συνεταιρισμός Διοικητικό Συμβούλιο Ιστορικό

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο Συνεταιρισμός ιδρύθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1996. Σκοπός του είναι η εξυπηρέτηση των μελών καθώς και οι πελάτες αυτών αλλά και ευρύτερα όλο το αγοραστικό κοινό του νομού Θεσσαλονίκης.

Η έδρα του συνεταιρισμού είναι Αισώπου με Προμηθέως γωνία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ από από το Γενάρη του 2009 λειτουργεί υποκατάστημα στην πόλη του Λαγκαδά στην οδό Πολυτεχνείου 8. Ένα σύγχρονο κατάστημα που εξυπηρετεί την επαρχία Λαγκαδά και τους γειτονικούς νομούς.

Ο Συνεταιρισμός, απασχολώντας 8 άτομα προσωπικό, δραστηριοποιείται στο εμπόριο γραφικής ύλης, αναλωσίμων και Η/Υ, έχει καταξιωθεί στο χώρο αυτό, έχει αποκτήσει πανελλαδική εμβέλεια, συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις του χώρου (εκθέσεις, σεμινάρια κτλ). Είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές του δημοσίου ενώ ο τζίρος του αυτή τη στιγμή είναι δεκαπλάσιος από τα πρώτα έτη της λειτουργίας του και οι τάσεις είναι ανοδικές.

Ο Συνεταιρισμός διοικείται από 5μελές Διοικητικό συμβούλιο, που είναι το ανώτερο διοικητικό όργανό του σύμφωνα με το καταστατικό ιδρύσεώς του. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου από την ίδρυση του Συνεταιρισμού είναι ο κος. Ρούσσος Κωνσταντίνος ενώ η εκλογική διαδιακασία επαναλαμβάνεται κάθε 3 έτη.

Στόχος του Συνεταιρισμού είναι η συνεχής αναπτυξή του σε πανελλαδικό επίπεδο.

Αναζήτηση Προϊόντων

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας και θα σας ενημερώνουμε με προσφορές και νέα του synfor.gr

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα